Vi vokser og leter etter deg som har god kjennskap til digitale prosjektlederverktøy og drives av å skape lønnsomhet i prosjekter. Er du en tydelig og god kommunikator, kundeorientert og med god forretningsforståelse? Da er du kanskje vår nye ledestjerne og senior prosjektleder. Vi søker etter en strukturert og selvstendig prosjektleder som beholder roen i hektiske perioder og som liker å jobbe i team. Du trives med et fagansvar internt og motiveres av å dele din kompetanse.

Hverdagen er hektisk og som prosjektleder vil du jobbe på tvers av flere team parallelt. Kundekontakt og stor variasjon i prosjektform er oppgaver du møter med entusiasme. Du erkjenner at ingen prosjekter er like, men brenner for gode prosesser og bidrar aktivt til en evalueringskultur som sikrer kontinuerlig forbedring og kompetanseutvikling på tvers.

Du har minimum 3-5 års erfaring fra byrå- eller kundesiden og med generell kunnskap og innsikt om kommunikasjon, media og markedsføring. Vi kan tilby deg en sentral stilling i en prisvinnende avdeling med sterk innovasjonskraft, spennende kundeprosjekter, faglige utfordringer og byens hyggeligste kollegaer.

DNX Studio er Dagens Næringslivs avdeling for innholdsproduksjon. Sammen med dyktige kollegaer fra hele DN-huset og alle kundene våre i reklame- og kommunikasjonsmarkedet utvikler vi smart, kreativt og engasjerende innhold som skaper effekt. Virkemiddelapparatet vårt er bredt og under kontinuerlig utvikling. I dag leverer vi blant annet innholdskampanjer i tekst, lyd og bilde, store og små møteplasser og digitale tv- og lydproduksjoner.

Rekrutterer: Dagens Næringsliv AS
Sted: Oslo
Søknadsfrist: Så snart som mulig, men siste frist 20. oktober 2020
Kontakt: Tonje Nordan, 90842894
Posisjon: Leder
Arbeidstid: Fulltid
Jobbtype: Fast
Sektor: Privat

DNX søker erfaren prosjektleder

Ansvarlig utgiver: Dagens Næringsliv AS
Christian Krohgs gate 16, NO-0186 Oslo

Kontakt oss   Personvern   Cookies   Annonse

DN hvit.png
DNX_logo_white_transparent.png