DNs kommersielle innholdsbyrå, DNX Studio, ser nå etter deg som vil jobbe i og for et av Norges mest attraktive mediehus med kvalitetsinnhold for DNs kunder og annonsører. Byrået er i vekst og søker nå etter en innholdsrådgiver med SoMe-kompetanse.

Er du en erfaren og allsidig journalist eller innholdsprodusent med faglig interesse innen alt fra samfunn og næringsliv til økonomi og teknologi? Og i tillegg har erfaring med sosiale medier? Da er det deg vi leter etter. I DNX blir du en del av vår offensive satsing på innholdsmarkedsføring, hvor kvalitet, kreativitet, data og skreddersøm står høyt i kurs for å skape effekt for våre kunder. Du vil som innholdsrådgiver i DNX være med på hele prosessen fra ideutvikling, rådgivning og konseptualisering til produksjon, publisering og rapportering.

Vi tror du kan krysse av flest mulig punkter på listen: 

‣ Du har journalistisk erfaring eller byråerfaring som innholdsrådgiver/produsent og brenner for å finne og formidle de beste historiene.

‣ Har høy digital kompetanse og kan bruke visuelle og digitale virkemidler

‣ Har gjerne erfaring med relevante programmer som Adobe-pakken, Google Ad Manager, Adobe Analytics.

‣ Evner å formidle komplekst innhold på en enkel og engasjerende måte, og har svært god formidlingsevne – både muntlig, skriftlig og visuelt. 

‣ Erfaring med og interesse for de ulike SoMe-kanalene; som LinkedIn, Instagram, Facebook, YouTube, Snapchat. Du vet hva som fungerer og hvilke knapper du skal trykke på for å få ting til «å fly».

‣ Er kreativ, strukturert, har stor arbeidskapasitet og evner å jobbe parallelt med små og store prosjekter i høyt tempo. 

Vi tilbyr: 

‣ Være med på laget i en ambisiøs og strategisk viktig satsning for DN 

‣ Et spennende og fremoverlent arbeidsmiljø med dyktige og dedikerte kollegaer med en veldig variert og fleksibel arbeidshverdag 

‣ Mulighet til å jobbe med noen av Norges ledende selskaper og merkevarer innenfor sine bransjer.

‣ Konkurransedyktige betingelser 

‣ Sentral beliggenhet 

Rekrutterer: Dagens Næringsliv AS
Sted: Oslo
Søknadsfrist: Så snart som mulig, men siste frist 22. oktober 2020
Kontakt: Tonje Nordan, 90842894
Arbeidstid: Fulltid
Jobbtype: Fast
Sektor: Privat

DNX søker erfaren INNHOLDSRÅDGIVER

Ansvarlig utgiver: Dagens Næringsliv AS
Christian Krohgs gate 16, NO-0186 Oslo

Kontakt oss   Personvern   Cookies   Annonse

DN hvit.png
DNX_logo_white_transparent.png